Nutrino

Za blagovno znamko Nutrino stoji BFF – tovarna otroške hrane, nova tovarna z vrhunskimi stroji, ki ima najpomembnejšo nalogo skrbeti za pravilno in zdravo prehrano otrok. Proizvodnja Nutrino ustreza najsodobnejšim svetovnim standardom, surovine, ki jih uporabljamo, so vrhunske kakovosti in certificiranih dobaviteljev.

Nutrino je tu, da pomaga vsaki mamici v njeni najlepši vlogi in najpomembnejšem poklicu na svetu, saj vsi otroci uživajo v Nutrinu, vsaka mama pa v njem prepozna zanesljivega zaveznika, ki za otroka ponuja najboljše. Kakovost, varnost, strokovnost, empatija in novosti so vrednote, ki vodijo naše delo iz dneva v dan.

Nutrino nenehno dela na novostih, da bi dojenčku ponudil izdelke najvišje kakovosti glede na organoleptične in senzorične lastnosti, fizikalno-kemijske lastnosti, visoka mikrobiološka merila, odsotnost onesnaževal in pesticidov ali katere koli druge snovi, ki lahko ogrozi zdravje dojenčkov.

Vse sestavine, uporabljene v proizvodnji Nutrino, izpolnjujejo stroge standarde kakovosti glede organoleptičnih in senzoričnih lastnosti, fizikalno-kemijskih lastnosti, visokih mikrobioloških meril, odsotnosti onesnaževal in pesticidov ali katere koli druge snovi, ki lahko ogrozi zdravje dojenčkov.

Ni večje odgovornosti kot delati na nenehnem izboljševanju kakovosti, od sestavin naših izdelkov do končnega izdelka.

Spletna stran                http://nutrinobebe.com/en/

Družbena omrežja     


Prodajna mesta

Baby Center, Pikapolonica.

Nutrino izdelki

Stopite v stik z nami